Over VOID

VOID Acoustics & Research ontwerpt, produceert en verkoopt geavanceerde geluidsystemen voor uw nachtclub, bar, café, hotel, sportschool, theater, studio, live-muziek evenement of festival, en sinds kort ook een geluidsinstallatie voor thuis.

Wij produceren eindversterkers, signaal processors en verschillende series luidsprekers. Hiermee biedt VOID de best klinkende audio oplossing voor elke situatie. De audioapparatuur wordt op maat voor u ingetekend en wij verzorgen de aansluiting van alle audiotoebehoren bijvoorkeur onzichtbaar weggewerkt.

void Incubus luidspreker

VOID Acoustics is opgericht in 2002, door eigenaren en ontwerpers Rog Mogale en Alex Skan in Poole Dorset, Groot-Brittanië. VOID heeft een van de grootste Research & Developments teams met daarin zeer ervaren mensen. Zo zijn wij erin geslaagd om een aantal baanbrekende, nieuwe innovaties op het gebied van geluidstechniek en esthetisch design te introduceren. En dit met groot succes.

620920_10151585499773157_1138205233_o1559460_671959812898299_1645706257283954362_o

 

In korte tijd is VOID Acoustics uitgegroeid tot een wereldwijde en belangrijke speler op het gebied van professioneel geluid en staat international bekend als een van de best klinkende luidsprekermerken ter wereld. Nachtclubs en festivals over de gehele wereld werken reeds met VOID. Zij ontvingen vele awards voor de kwaliteit van hun VOID geluidsystemen, wat voor hen resulteerde in goede publiciteit en veel nieuwe, tevreden bezoekers.

Van Miami tot Ibiza, van Dubai tot Tokyo en van Amsterdam tot Moskou. Overal ter wereld verlangen mensen naar de overweldigende sound en sexy looks van VOID Acoustics.

 

Wij, VOID Acoustics Benelux B.V., verzorgen de verkoop, verhuur, technische ondersteuning en distributie voor Nederland, België en Luxembourg.

Onze ervaren adviseurs en geluidstechnici werken met zorg en enthousiasme en staan altijd voor u klaar. Dus neem gerust contact met ons op voor een afspraak in de VOID showroom te Amsterdam, of voor meer informatie over onze producten en prijzen.

void benelux geluidstechnicus technische dienst reparatie

 

Video’s