Producten

Void jouw partner voor professionele audio

Momenteel produceert VOID Acoustics meer dan 10 verschillende luidsprekerseries, eindversterkers en signaal processors voor verschillende toepassingen.

Met deze brede productlijn kunnen wij het perfecte geluid leveren voor bijna elke locatie. Onze luidsprekers zijn toepasbaar voor een bar, cafe, nachtclub, hotel, theater, bioscoop, (sport-)school, conferentieruimte, of gewoon voor in huis.

VOID AIR-serie

VOID AIR-serie is onze club-serie, speciaal ontworpen voor nachtclubs, hotels en bars.

VOID Venu V2

VOID Venu V2 is onze serie met “betaalbare” installatie luidsprekers. Theaterkwaliteit geluid voor een voordelige prijs.

VOID CYCLONE-serie

VOID CYCLONE-serie is onze weatherproof serie speciaal voor terassen, balkons, pretparken en marine-toepassingen. UV-filters in de coating voorkomen verkleuring door zon.

VOID Arcline- serie

VOID Arcline- serie is onze line-array voor grotere live venues en festivals.

VOID BIAS

VOID BIAS is een serie krachtige digitale eindversterkers van topkwaliteit. Naast een hoog vermogen en grote technische betrouwbaarheid hebben alle VOID BIAS versterkers een krachtige audio-DSP processor aan boord. Hiermee garanderen wij in alle ruimtes de topkwaliteit geluid waar VOID bekend om staat.

geluidsbegrenzers

Ook leveren wij diverse geluidsbegrenzers, en worden wij hiervoor door o.a. de Gemeente Amsterdam en het Geluidburo in Haarlem geadviseerd als leverancier en installatie-partner.