Over ons

Over ons

VOID Acoustics & Research UK is een Britse fabrikant van hoogwaardige (professionele) geluidsapparatuur. VOID Benelux gevestigd in Amsterdam voorziet de distributie, verkoop en technische ondersteuning voor Nederland, België en Luxembourg.

VOID Benelux is opgericht in 2009 door eigenaar Wesley Pierik, een gediplomeerd geluidstechnicus die daarvoor werkzaam was bij o.a. Soundfreax, RAF Pro Audio, Stage Holding en Radio 10 Gold. In 2010 realiseerden wij het geluidsysteem voor AIR Amsterdam, waarmee AIR 2x de Gouden Kabouter Award voor “Nachtclub met Beste Geluidsysteem” won en de VENUEZ award voor “Best Technology”.

VELE SUCCESVOLLE OPLEVERINGEN

Onder technische leiding van Nene Gabor als senior engineer volgden door ons team vele succesvolle opleveringen als VERSUZ, Skylounge by Hilton, BASIS, Supperclub en W Hotel Amsterdam. Nene Gabor heeft een brede muzikale en technische achtergrond als audio ingenieur, DJ en producer.

VOID MISSIE

Mensen laten genieten van de best mogelijke geluidsbeleving in een compacte en mooi ontworpen behuizing. Daar voegen we vervolgens een betrokken, persoonlijke aanpak op maat aan toe. Ons team gaat tot het uiterste om klanten tevreden te stellen en hen de best mogelijke service te bieden.

VOID VISIE

De manier waarop wij naar muziek luisteren is veranderd. Ook de muziek zelf is veranderd: dynamischer en digitaler. Om dit nog goed te kunnen weergeven is meer nodig van een luidspreker. Onze luidsprekers zijn speciaal ontwikkeld om de muziek en media van vandaag dansbaar en voelbaar te maken voor nachtclubs en theaters. Wij zien ook dat consumenten meer en meer willen overstappen naar deze nieuwe technieken. Daarom breiden wij onze collecties steeds meer uit. VOID is hét luxe audiomerk voor iedereen en overal.

Geschiedenis

VOID Acoustics is opgericht in 2002, door eigenaren en ontwerpers Rog Mogale en Alex Skan in Poole Dorset, Groot-Brittanië. VOID heeft een van de grootste Research & Developments teams met daarin zeer ervaren mensen. Zo zijn wij erin geslaagd om een aantal baanbrekende, nieuwe innovaties op het gebied van geluidstechniek en esthetisch design te introduceren. En dit met groot succes.

2002

OPRICHTING

OPRICHTING

Oprichting VOID Acoustics door Rog Mogale & Alex Skan

2009

SOUNDFREAX

SOUNDFREAX

VOID Benelux wordt opgericht door Wesley Pierik vanuit Soundfreax Amsterdam

2010

AIR AMSTERDAM

AIR AMSTERDAM

Oplevering AIR Amsterdam

2012

NDSM-WERF

NDSM-WERF

VOID Benelux verhuist naar de NDSM-werf in Amsterdam Noord als partner van Horecawerf Amsterdam.

2015

SUPPERCLUB

SUPPERCLUB

Oplevering Supperclub Amsterdam

2017

SKYLOUNGE

SKYLOUNGE

SKYLOUNGE Amsterdam by Hilton
CYCLONE SERIE

CYCLONE SERIE

Release van de VOID Cyclone serie.

2018

NIEUWE LOCATIE

NIEUWE LOCATIE

VOID Benelux breidt uit en verhuist naar nieuwe locatie in Amsterdam Westpoort, Abberdaan 170.
W HOTEL

W HOTEL

W Hotel Amsterdam

2019

AWARD

AWARD

VOID Benelux ontvangt award voor VOID Distributor of the Year 2019 op de ISE show in RAI Amsterdam. 

2020

Venu V2

Venu V2

Release van de nieuwe Venu V2 luidspreker serie.